Sprzęt do rehabilitacji w aptece?

Proste rozwiązanie, które jest ogromną pomocą dla pacjentów. Ortopedio.pl wspiera w dobraniu i zakupie odpowiedniego sprzętu ortopedycznego.

Założyciele sklepu Ortopedio.pl dostrzegli pozorną oczywistość – unieruchomiony pacjent nie może po prostu wyjść z domu i kupić sprzęt.

Pomysł narodził się z naszej pasji do koszykówki. Po odniesieniu kontuzji musiałem kupić sprzęt rehabilitacyjny. Zrozumiałem wtedy jak wielkim problemem dla ludzi, którzy przez kontuzję są unieruchomieni w domu, jest zakup sprzętu w sklepie stacjonarnym – wspomina początki sklepu Ortopedio.pl jego współzałożyciel i członek zarządu Adam Rudnicki.

Ortopedio jest pierwszą firmą, która zdecydowała się na tego rodzaju sprzedaż sprzętu ortopedycznego i rehabilitacyjnego przez internet.

Spółka w swojej strategii skupia się na zapewnieniu szerokiego dostępu do sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego dla pacjentów, którzy zazwyczaj maja małe szanse na zakup tego sprzętu, w miejscu gdzie mieszkają - czytamy na stronie Rzeczpospolitej.

- Dlatego chcemy poszerzać liczbę aptek współpracujących z nami. Jeszcze na początku roku działaliśmy z 10 aptekami, a teraz zasięgiem obejmujemy już ponad 300 placówek. Cały czas pracujemy nad wzrostem liczby osób odwiedzających serwis. Obecnie jest to ponad 50 000 osób miesięcznie - wskazuje Rudnicki.

Czytaj więcej tutaj.
Strona internetowa Ortopedio.pl - tutaj.

Zamiast pacjentom sprzyja koncernom

Fakt: "Minister Łanda chce miliardów dla kolegów"